Citas iespējas
Lejupielādēt Drukāt

Izmantojiet iespēju apgūt PwC’s Academy mācību programmu “Nodokļu pamatkurss” tiešsaistē! 1/35/21

Inga Ķempele
PwC projektu vadītāja
Kalvis Gavars
PwC Latvija mārketinga un komunikācijas vadītājs

"PwC’s Academy" uzsāk jauno mācību sezonu, kurā ikvienam interesentam tiešsaistē neatkarīgi no tā, vai atrodaties Latvijā vai ārvalstīs, piedāvājam iespēju apgūt vērtīgas zināšanas par nodokļiem un citām aktuālām uzņēmējdarbības tēmām.

Nodokļu jautājumi, pastāvīgas izmaiņas un likumvides grozījumi rada papildu spriedzi gan uzņēmējiem, gan fiziskām personām. Lai neapmaldītos nodokļu labirintos un dažādos normatīvajos aktos un spētu izsekot būtiskiem jaunumiem Jums interesējošā jomā, vislabākais risinājums ir regulāri sekot līdzi izmaiņām un labi orientēties atbilstošajos resursos. Tas rada drošības sajūtu, ka neesat palaidis garām svarīgas izmaiņas un savlaicīgi varat novērst iespējamos riskus.

Apzinoties, ka straujajā dzīves ritmā varētu būt grūti izsekot dažādām likumvides izmaiņām, PricewaterhouseCoopers (PwC) Latvijas birojs ir izstrādājis īpašu 6 mēnešu mācību programmu “Nodokļu pamatkurss” ar mērķi izglītot sabiedrību nodokļu jautājumos. Šī programma, kura tiks rīkota jau 14. sezonu, aplūko teorētiskus jautājumus un sniedz praktiskas zināšanas par Latvijas nodokļu sistēmu un iedzīvotāju ienākuma nodokļa, uzņēmumu ienākuma nodokļa un pievienotās vērtības nodokļa piemērošanu, analizējot piemērus, Latvijas likumvidi un atbildīgo institūciju sniegtos skaidrojumus. Kursa ietvaros apskatīsim arī citu nodokļu piemērošanas aspektus un jautājumus, kas svarīgi, ikdienā risinot ar nodokļiem saistītus jautājumus.

Mācību kursa saturs un tajā apskatītās tēmas būs īpaši vērtīgas gan uzņēmumu vadītājiem, grāmatvežiem, finanšu uzskaites un pārvaldības speciālistiem, gan juristiem, konsultantiem un personāla vadītājiem, kā arī citiem interesentiem, kas vēlas būt zinoši nodokļu jautājumos.

Programmas lektori ir pieredzējuši PwC un citi augsti kvalificēti nodokļu speciālisti, kuri ikdienā strādā ar dažādu nozaru Latvijas un starptautiskiem uzņēmumiem, iesaistās dažādu normatīvo aktu izstrādē un apspriešanā ar valsts pārvaldes iestādēm, labi izprot gan Latvijas un ārvalstu nodokļu sistēmas, gan situācijas, ar kurām saskaras dažādu nozaru uzņēmumi.

“Nodokļu pamatkurss” ir sadalīts vairākos moduļos. Jums ir iespēja apmeklēt pilnu mācību kursu vai izvēlēties atsevišķu mācību moduli, kas jūs interesē. Mācības notiek latviešu valodā.

Ja esat pieteicies kursam un noteiktajā datumā nav iespējas pieslēgties tiešsaistes semināram, Jums tiks nodrošināts kursa video ieraksts, lai to noklausītos sev ērtā laikā.

Tiešsaistes semināri notiek reizi nedēļā trešdienās 14:00–17:30.

Mācību kurss

Akadēmiskās stundas

Datums

Nodokļu pamatkurss - pilna 6 mēnešu mācību programma

85

2021. gada 13. oktobris – 2022. gada 27. aprīlis


Atsevišķi mācību moduļi

2

13. oktobris

Nodokļi fiziskās personas ienākumiem

 

22
+
2 (ieskaite, ja izvēlaties)

20. oktobris – 1. decembris

1

8. decembris

1

8. decembris

1

8. decembris

Dabas resursu nodoklis

1

8. decembris

1

15. decembris

1

15. decembris

1

15. decembris

28
+
2 (ieskaite, ja izvēlaties)

12. janvāris – 2. marts

24
+
2 (ieskaite, ja izvēlaties)

9. marts – 20. aprīlis

2

27. aprīlis


IZLAIDUMS

Jūsu ieguvumi, apmeklējot šo programmu

  • Zināšanas, kas ļaus justies drošiem un pārliecinātiem par dažādiem nodokļu jautājumiem
  • Labāka izpratne par Latvijas nodokļu sistēmu un pamatprincipiem, kā arī juridiskajiem un grāmatvedības aspektiem
  • Praktiskas iemaņas nodokļu piemērošanā
  • Iespēja pārbaudīt savas zināšanas ar testu palīdzību
  • PwC nodokļu speciālistu padomi un atbalsts par attiecīgajām tēmām mācību laikā
  • Ērti izmantojami mācību materiāli
  • PwC’s Academy sertifikāts par kursa apguvi, ja izvēlēsieties nokārtot testus, vai sertifikāts par kursa noklausīšanos bez testiem
  • Iespēja kursa dalībniekiem, kuri iepriekšējos gados apguvuši atsevišķus moduļus, turpināt mācības, apgūstot atlikušos moduļus un saņemot sertifikātu par visa “Nodokļu pamatkursa” apgūšanu/noklausīšanos
  • Bezmaksas piekļuve PwC nodokļu un uzņēmējdarbības portālam MindLink.lv viena mēneša garumā vai arī visa pamatkursa vai izvēlētā moduļa norises laikā

Iepriekšējo gadu absolventi ir atzinīgi novērtējuši šīs mācību programmas kvalitāti un iespēju izmantot iegūtās zināšanas ikdienas darbā. Dažas no atsauksmēm:

“Plašs dažādu situāciju izklāsts saistībā ar apgūstamo materiālu. Sniegtā informācija tiek ilustrēta ar praktiskiem piemēriem un situācijām, ar kurām saskaramies savā darbā.”

“Paldies par šo kursu, bija ļoti noderīgi un izdevās iegūt jaunas zināšanas!”

“Paldies, viss bija ļoti labi noorganizēts. Tēmas – plašas, un lektori – zinoši.”

“Patīk, ka kurss ir garš ar vairākām nodarbībām, lai var izskatīt jautājumu kompleksi.”

Plašāka informācija un pieteikšanās

Par visiem PwC rīkotajiem kursiem un semināriem uzzināsiet PwC's Academy mājaslapā.

Uz tikšanos!
 

Dalīties ar rakstu

Ja Jums ir kāds komentārs par šo rakstu, lūdzu, iesūtiet to šeit lv_mindlink@pwc.com

Uzdot jautājumu